[Film-Magyar]!! Csillagok Között (2014) Film Online Videa Ingyenes

Csillagok között (2014) Film Online Magyarul

2014-11-05 NA Csillagok között HD

Film Magyar™

02:49:00

Csillagok között

Csillagok között Film Online Magyarul A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. Egy jelenés Coopert a NASA titkos telepére vezeti, ahol felkérik, hogy legyen a tagja annak a csapatnak, mely az emberiségnek új lakhelyet keres az univerzumban. Egy ismeretlen segítséggel megnyitott átjárón keresztül eljutnak egy galaxisba, ahol a közelben kialakult fekete lyuk miatt az idő is másképp telik. Ami nekik egy óra, az a végét járó földön éveket jelent. Alaposan meg kell hát gondolnia Coopernek, hogy a szóba jöhető bolygók közül melyikre látogat el, ha vissza akar térni a lányához, ahogy azt megígérte.

 • Kiadási dátum: 2014-11-05
 • Clasificación: 8.2
 • Termelés: Legendary Entertainment / Syncopy / Lynda Obst Productions /
 • Műfaj: Kaland Dráma Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Csillagok között online filmek ingyen

Csillagok között teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Csillagok között film

Csillagok között filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Csillagok között

 • Kendelle Elliott
  Art Direction
 • Eggert Ketilsson
  Art Direction
 • David F. Klassen
  Art Direction
 • Gary Kosko
  Art Direction
 • Josh Lusby
  Art Direction
 • Eric Sundahl
  Art Direction

Megjelenési dátum:
GB 2014-11-05

Film költségvetés:
$165,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Csillagok között

Csillagok között – Filmesek és színészek

Csillagok között

Matthew McConaughey
Joseph “Coop” Cooper
Csillagok között

Jessica Chastain
Murphy “Murph” Cooper
Csillagok között

Anne Hathaway
Dr. Amelia Brand
Csillagok között

Michael Caine
Professor John Brand
Csillagok között

Casey Affleck
Tom Cooper
Csillagok között

Mackenzie Foy
Young Murph Cooper

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Csillagok között online teljes film magyarul,Csillagok között teljes film magyarul, Letöltés Csillagok között videa tejes film, Csillagok között teljes film magyarul mozicsillag, Csillagok között teljes film online magyarul, Csillagok között magyar online

Hasonló kategóriában

6.5

Feledés

Feledés

A Föld a jövõben a felismerhetetlenségig megváltozott. Ebben a jövõben egy ember szembenéz a múlttal, és harcba indul az emberiség megmentéséért. Jack Harper az egyik utolsó robotrepülõ szerelõ, aki a Földön állomásozik. Egy nagyszabású hadmûvelet része õ, melynek során az élethez nélkülözhetetlen forrásokat vonnak ki a Földrõl a több évtizedes háború után, és egy szörnyû fenyegetés árnyékában. Ám Jack küldetésének nemsokára vége. Több ezer méter magasan járõrözik a lélegzetelállító égbolton, de az élete a feje tetejére áll, amikor megment egy gyönyörû idegent egy lezuhant ûrhajóból. A nõ érkezése olyan események láncolatát indítja be, melyek során Jack kénytelen megkérdõjelezni mindent, amit tud, és az emberiség sorsa az õ kezébe kerül.

5.9

Alien: Covenant

Alien: Covenant

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes – egyetlen lakója a szintetikus David, a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

7.4

Apollo 13

Apollo 13

AzApollo 13három fős legénysége nekivág a végtelen világűrnek 1970. április 11-én. Küldetésük nem mindennapi: leszállni a Holdra. A kilövés simán megy, a mérnökökből, tudósokból és matematikusokból álló houstoni irányító központ felügyeli a repülést. Az űrhajó majdnem eléri a Holdat, amikor a következő üzenet érkezik 330 ezer kilométer messzeségből a Földre: “Houston, baj van.” A három űrhajóst egy hibás alkatrész miatt bekövetkezett robbanás megfosztja az oxigéntől, az energiától és a hajó irányításának lehetőségétől. A tét többé már nem a Hold elérése, hanem az életben maradás.

8

A nyolcadik utas: a Halál

A nyolcadik utas: a Halál

A Nostromo űrhajó a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan próbálják feltárni az űrsikló titkát, az egyik tojásból hirtelen kirobban egy lény és rátapad Kane arcára, aki teljesen megbénul. Miután Kane visszanyeri az eszméletét és csatlakozik a többiekhez, megdöbbentő dolog történik. Kane testéből egy szörny kel ki, amely sorra végez az űrhajósokkal. Ripley azonban nem törődik bele a halálba.